Кубок Ужгорода з міні-футболу

 

3452352352353525235 Змагання проводились в багатопрофільному ліцеї Лідер (ЗОШ І-ІІІ ступенів №20). Почалось спортивне дійство о 10 годині. Зареєстровані команди було розділено на дві групи по чотири команди-учасниці, в яких всі вісім команд в напружених та цікавих матчах вирішували хто з них вийде до пів-фіналів кубка.



В групі «А» перемогу здобула команда «УТЕІ КНТЕУ», яка в півфіналі виявилась сильнішою за другу команду групи «Б» — «Смурфики», які нагадаємо виграли путівку на фінал в Київ Кубка Молодого Футболу, який відбувався тижнем раніше. Іншу пів-фінальну пару склали колективи «Карпатська Січ» та «Звичайні хлопці», в першому таймі січовики допустили помилки в захисті, за що і були покарані забитими голами суперників, в другому таймі відігратися не вдалось. Але удача посміхнулась «Карпатській Січі» в матчі за третє місце, в якому вони обіграли «Смурфиків» і стали бронзовим призером турніру.

Фінальна гра між «УТЕІ КНТЕУ» та «Звичайними хлопцями» стала найкращою на турнірі. Гра супроводжувалась сильними емоціями гравців, фолами, чудовими фінтами та комбінаціями, купою гольових моментів та голів. Зрештою переможцем Кубка Ужгорода з міні-футболу серед вуличних команд стала команда «УТЕІ КНТЕУ». 

 

Джерело: http://uainfo.org 

 

 

У Вас недостатньо прав для коментування