Круглий стіл «Актуальні питання харчової промисловості та ресторанного бізнесу»

16 травня 2023 року в Ужгородському торговельно-економічному інституті був проведений круглий стіл на тему: «Актуальні питання харчової промисловості та ресторанного бізнесу» за ініціативи доцента кафедри технології і організації ресторанного господарства Сабадош Ганни Олександрівни. Учасниками були студенти спеціальності 181 «Харчові технології»  УТЕІ ДТЕУ, студенти ВСП «УТЕФК ДТЕУ» під керівництвом викладача технологічних дисциплін Кіреш Вікторії Василівни та запрошені гості: шеф-кухар ресторану «Невицький замок» – Ян Копін, су-шеф ресторану «Limoncello» Олександр Габак. Практичні поради від практиків-рестораторів та рекомендації були сучасними та цікавими. Під час заходу були розібрані такі питання:  як правильно складене меню допоможе підвищити продажі у ресторані, що таке маржинальні страви, як підвищити продажі маржинальних страв, cучасне устаткування, правила підбору, навчання персоналу технікам крос-продажів.

 

1

 

2

У Вас недостатньо прав для коментування