Участь студентів УТЕІ ДТЕУ у І Всеукраїнському круглому столі з HR-менеджменту «Командна робота в умовах воєнного стану в Україні»

У межах обміну досвідом командної роботи в організаціях різних галузей та розвитку колаборації серед студентів закладів вищої освіти і бізнесу 5 травня 2023 року студенти Ужгородського торговельно-економічного інституту ДТЕУ прийняли участь у роботі І Всеукраїнського студентського круглого столу з HR-менеджменту «Командна робота в умовах воєнного стану в Україні», який відбувся у Державному торговельно-економічному університеті за ініціативи кафедри менеджменту у форматі Zoоm-конференції. 

З вітальним словом до гостей та учасників круглого столу звернулась Наталія Притульська, перший проректор з науково-педагогічної роботи ДТЕУ, д-р тех. наук, професор, яка наголосила на важливості та актуальності трансформації командної роботи в умовах воєнного стану.

Учасників наукової події привітали, завідувач кафедри менеджменту ДТЕУ, професор Сергій Бай, а також модератори – професор кафедри менеджменту Валентина Жуковська та доцент кафедри менеджменту Ірина Миколайчук.

До роботи круглого столу активно долучились завідувач кафедри менеджменту туристичного та готельно-ресторанного бізнесу Ужгородського торговельно-економічного інституту ДТЕУ, д.ек.н., професор Людмила Завідна, завідувач кафедри менеджменту Львівського торговельно-економічного університету, д.ек.н., професор Ольга Трут, завідувач кафедри менеджменту та поведінкової економіки Донецького національного університету ім. Василя Стуса, д.ек.н., професор Ольга Дороніна, доцент кафедри публічного управління та адміністрування Одеського національного технічного університету, к.ек.н., доцент Катерина Колеснікова.

У І Всеукраїнському круглому столі з HR-менеджменту «Командна робота в умовах воєнного стану в Україні» взяли участь більш ніж 100 зареєстрованих учасників з різних закладів вищої освіти України: Ужгородського торговельно-економічного інституту ДТЕУ, Одеського національного технічного університету, Львівського торговельно-економічного університету, Донецького національного університету ім. Василя Стуса, Херсонського національного технічного університету, Миколаївського національного аграрного університету та Харківського торговельно-економічного фахового коледжу ДТЕУ.

Під час засідання круглого столу виступили з доповідями і представили презентації студенти: Олександр СЕРЕДЯК, здобувач 1 курсу ОС «магістр», група М-ГРМ 22д, Анна ГІВЧАК, здобувачка 1 курсу ОС «магістр», група М-ГРМ 22з (науковий керівник: д.ек.н., проф. Завідна Л. Д.); Віталій МИХАЛКО, здобувач 4 курсу ОС «бакалавр», група Б-ГРМ 19д (науковий керівник: д.ек.н., проф. Сусіденко В. Т.). 

Підводячи підсумки, учасники наукової події зробили висновок, що комунікація та співпраця ще ніколи не були настільки важливими та потрібними як в умовах війни, прояв інтересу учасників до доповідей студентів ще раз підтвердила – взаємодія та плідна праця на благо країни об’єднує не тільки студентів, а й увесь український народ!

В рамках проведеного І Всеукраїнському круглому столі з HR-менеджменту «Командна робота в умовах воєнного стану в Україні» здобувачі та наукові керівники отримають сертифікати.

Щиро дякуємо всім учасникам круглого столу за цікаві виступи та участь у дискусії! Бажаємо всім нам Перемоги!

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

У Вас недостатньо прав для коментування