Кухня талантів

0.jpg

З 24.02 по 1.03. 2020  в  проекті «Кухня талантів», що реалізовується в рамках програми   «Еrasmus+»  прийняли участь студенти Ужгородського торговельно-економічного інституту разом з доцентом кафедри технологій та організації ресторанного господарства Сабадош Ганною Олександрівною.  Програма налічувала 28 учасників та п’ять опікунів з різний країн Європи, які  приїхали до мальовничого міста Горліца, Польща.  Програма налічувала низку кулінарних семінарів та заходів в яких студенти активно приймали участь.

 

Діяльність проекту - це розвиток кулінарних навичок, поглиблення знань про традиційні регіональні страви та кулінарні звички, а також заохочення молодих рестораторів до вивчення рецептів старовинних страв національної кухні , а також набуття нових компетенцій, що, у свою чергу, полегшить знайти себе на ринку праці. Ще однією метою було подолання культурних та мовних бар'єрів та вдосконалення навичок спілкування іноземною мовою серед учасників проекту.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

У Вас недостатньо прав для коментування