Erasmus+: Студенти УТЕІ КНТЕУ в Брно

У рамках програми Європейського Союзу Erasmus+, з 6.11.2019 по 9.11.2019,  студенти Ужгородського торговельно-економічного інституту прийняли участь в реалізації  спільного проекту «THE YOUNG FUSE» в чеському місті - Брно.  

Програма Erasmus+ ставить перед собою за мету не лише обмін освітнім досвідом, а й просування спільних європейських цінностей, підвищення міжкультурного взаєморозуміння. Метою неформальних навчальних заходів було вдосконалення навичок комунікації, активна участь молоді у житті суспільства, розвиток потенціалу молодих людей. Також студенти мали змогу з перших вуст дізнатися про культурні традиції та кулінарні вподобання людей з  Словаччини, Чехії та Польщі.

Учасники програми, студенти спеціальності «Харчові технології» Ужгородського торговельно-економічного інституту та координатор доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Сабадош Ганна Олександрівна, разом з  колегами та учнівською   молоддю Словаччини, Чехії та Польщі, мали щільний розклад під час участі у проекті. Кожного дня студенти приймали участь у різноманітних заходах, дискусіях з представниками інших країн та воркшопами. Три дні насичених різноманітними заходами, які були спрямовані на вміння  працювати у команді, опановувати навички соціальної комунікації.  Студенти чітко усвідомлювали, що від них чекають насамперед креативних якісних ідей, координування роботи і логічного розподілу обов’язків у команді за можливостями й талантами всіх учасників. Проект закарпатським студентам подарував нові та цікаві знайомства, вмотивував вдосконалювати знання  іноземних мов та в першу чергу професійні навички.

 

Фото 1

 

фото 2

 

фото 3

 

фото 4

 

Фото 5

 

Фото 6

У Вас недостатньо прав для коментування