Урочистості з нагоди випуску бакалаврів заочної форми навчання

main

В Ужгородському торговельно-економічному інституті 14 березня 2019 року відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів заочної форми навчання.

На факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу УТЕІ КНТЕУ цього року 46 випускників заочної форми навчання отримали дипломи бакалавра за спеціальностями "Менеджмент" - 31 випускник, з них: 22 випускники спеціалізації "Готельний і ресторанний менеджмент", 9 випускників спеціалізації "Туристичний менеджмент"; спеціальність "Харчові технології" - 15 випускників.

На факультеті обліку, фінансів та торговельного підприємництва 114 випускників заочної форми навчання отримали дипломи бакалавра за спеціальностями "Фінанси, банківська справа та страхування" - 49 випускників, "Облік і оподаткування" - 37 та "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" - 28 випускників.

Урочистості розпочалися з вітального слова директора Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ, професора Петра Петровича Гаврилко, який привітав випускників з успішним завершенням навчання, побажав успіхів у професійній діяльності та кар'єрного зростання. Подякував за обрання нашого інституту та висловив сподівання щодо продовження успішної співпраці на наступному рівні здобуття вищої освіти за ступенем "магістр".

Щирі настанови на адресу випускників, висловив завідувач кафедри менеджменту туристичного та готельно-ресторанного бізнесу, доктор економічних наук, професор Лендєл Михайло Андрійович.

Зі словами вітання до випускників звернувся старший викладач факультету ОФТП Марія Іллівна Симочко: «Ми пишаємося своїми випускниками та бажаємо їм подальших звершень! Ніколи не здавайтесь, йдіть тільки вперед та досягайте всіх поставлених цілей!».

Декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, к.ф.-м.н., доцент Морохович Василь Степанович, щиро привітав випускників з успішним завершенням важливого етапу в студентському житті і висловив сподівання, що наступного року вони продовжать навчання в Ужгородському торговельно-економічному інституті як студенти магістри.

Декан факультету обліку, фінансів та торговельного підприємництва, доктор економічних наук, доцент Підлипна Радміла Петрівна привітала випускників з успішним завершенням навчання та побажала благополуччя, добробуту, нових здобутків та досягнень у професійній діяльності!

Шановні випускники, ми з Вами не прощаємось і обов’язково чекаємо на Вас у магістратурі Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ!

Завершила свято чуттєва фотозйомка.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

У Вас недостатньо прав для коментування