Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
21 листопада 2017 року на кафедрі технології і організації ресторанного господарства був проведений семінар «Інноваційні технології у виробництві продуктів харчування з дикорослої сировини Закарпаття». У заході прийняли участь студенти Свалявського технічного коледжу. У рамках семінару організовано виставку студентських композицій «Осіння рапсодія» із застосуванням регіональних плодів, овочів, ягід (тотальних продуктів).
1. «Годинник осені» студенти ІІ курсу групи «Харчові технології» (бакалавр) –
Іванчов Антоніна, Воробець Іван, Роговик Вікторія, Уфінцев Тарас, Габак Олександр.
2. «Королева осені» студентка ІІ курс «Харчові технології» (бакалавр) - Тимко Анастасія.
3. «Їжачки на осінній галявині» студентка ІV курсу групи «ХТІ» (бакалавр) - Івановчик Богданна.
4. «Дари осені» студенти ІV курсу «ХТІ» (бакалавр) - Семчук Володимир, Лютянська Владислава.
5. «Солодка радість» студентка І курсу групи «ГРМ» (магістр) - Іваненко Альона.
6. «Осіння хата» студентка І курсу групи «Харчові технології» (бакалавр) - Самолевич Надія.
7. «Дари осені» студентка І курсу групи «Менеджмент» (бакалавр) - Вигодянська Анастасія.
8. Композиція з цукрової мастики «Букет». Групова робота студентів 4 курсу групи «ХТІ»
9. Осіння композиція від студентів Свалявського технічного коледжу.