Відбувся конкурс "УТЕІ КНТЕУ має талант"

30 березня 2017 року в нічному клубі "Phantom" відбувся конкурс "УТЕІ КНТЕУ має талант ". В конкурсі взяло участь 7 учасників: 
Творче об'єднання "Два ствола" у складі студентів 2 курсу напрямку підготовки "Менеджмент" Обертана Євгена та Куцкір Мілана; Жир Деліка, студентка 1 курсу напрямку підготовки "Менеджмент"; Ольшевська Леся, студентка 4 курсу напрямку підготовки "Менеджмент"; Маковська Ольга, студентка 2 курсу напрямку підготовки "Харчові технології та інженерія"; Ігнатко Юрій, студент 3 курсу напрямку підготовки "Облік і аудит" та Гіді Дана, студентка 3 курсу напрямку підготовки "Облік і аудит".
Конкурсанти дефілювали в першому виході, де ведучі розповіли про кожного з учасників, а в другому турі учасники показали свої таланти. Шановне журі у складі голови Студентської ради Закарпатської облісті Юрія Бедея, завідувача кафедри природничо-гуманітарних та інформаційних дисциплін Бандурина Ю.А., викладача фізкультури Чайковського А.В., Доктора економічних наук, професора, Академіка Академії економічних наук України - Брітченка І.Г. та заступника директора - Кляпа М.П.., після складних і тривалих дискусій визначило переможця. Головним талантом УТЕІ КНТЕУ стала студентка 1 курсу напрямку підготовки "Менеджмент" Жир Деліка, яка зачарувала суддів своїм гол. 
Всі учасники були нагороджені подяками, солодкими призами, абонементами у спортзал Максімус, а переможниця отримала оскар. 
Дякуємо всім хто прийшов та підтримав учасників. Особлива подяка нашій гості Ненько Катерині з газети "Все про бухгалтерський облік", яка нагородила найактивніших студентів грамотами, Street Workout Uzhhorod за акробатичне шоу, а також Крістіні Герц, яка порадувала нас своїми піснями.

 
     

 

Дивитись весь альбом...

У Вас недостатньо прав для коментування