Міс УТЕІ КНТЕУ 2016 - Маковська Ольга

RfduxIGqk7w 24 листопада 2016 року у нічному клубі «Phantom» обрали найкрасивішу студентку Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ 2016. Участь у конкурсі взяло 6 дівчат з різних напрямів підготовки. Конкурсантки позували в українському вбранні, чорних сукнях в стилі «Коко Шанель», приміряли образи різних професій, а на завершення – продефілювали у вечірніх сукнях. 

Обрати найкрасивішу студентку серед прекрасних представниць кращої половини людства було непросто. Шановне журі, у складі директора Закарпатської модельної школи «А-star» Феєр Г. І., заступника директора інституту Кляпа М. П., завідувача кафедри природничо-гуманітарних та інформаційних дисциплін Бандурина Ю.А., викладача фізкультури Чайковського А. В. та відомого КВНщика, капітана команди КВН «Радужний єнот» Кірсанова В., після складних і тривалих дискусій визначило переможців. 

«Міс» Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ 2016 року визнано МАКОВСЬКУ Ольгу – студентку 2 курсу спеціальності «Харчові технології та інженерія». Ольга також перемогла в номінації «Міс Інтернет Симпатій». У інтернет-голосуванні, в якому прийняло участь понад 1043 осіб, за неї свої голоси віддали понад 38% респондентів. Подарунком переможниці стала корона, а також сертифікат на навчання в Закарпатській модельній школі «А-star». «Віце – Міс» визнано ІЛЯШ Вікторію – студентку 4 курсу спеціальності «Товарознавство та торговельне підприємництво». В номінації «Міс Артистичність» кращою визнано ЖИР Деліку – студентку 1 курсу спеціальності «Ьуристичний менеджмент». В номінації "Міс Вишуканість" кращою визнано БУГЛИНУ Кароліну – студентку 1 курсу спеціальності «Товарознавство та біржова діяльність». В номінації «Міс Креативність» кращою визнано ГУСАК Ганну – студентку 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанний менеджмент». В номінації «Міс Чарівність» кращою визнано МАЛЕШ Валерію – студентку 2 курсу спеціальності «Товарознавство і торгівельне підприємництво». Кожна учасниця також отримала абонемент на безкоштовне відвідування спортзалу «Maximus». 

Дякуємо всім, хто прийшов та підтримав дівчат. Особлива подяка танцювальному колективу «Інфініті» Ужгородського коледжу культури і мистецтв, Беаті Чабіні за піксельне шоу, Самсонову Леоніду та команді Street Workout Uzhhorod, Сенів Вікторії – студентці 4 курсу напряму підготовки «Товарознавство та торговельне підприємництво» за чудовий виступ із скрипкою, співаку Товтину Владиславу - лауреату всеукраїнських конкурсів та фестивалів, команді КВН «7 регіон» УТЕІ КНТЕУ та іншим гостям. 

У Вас недостатньо прав для коментування