Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
13 травня 2016р. відбулася студентська науково-практична конференція «Актуальні проблеми торгівлі і харчових виробництв», що проходила на базі кафедр: «Технології і організації ресторанного господарства» і «Товарознавства та комерційної діяльності» Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ.
Метою конференції було обговорення актуальних питань нових технічних та технологічних рішень при виробництві харчових продуктів: розвитку закладів ресторанного господарства і торгівлі з урахуванням національних та регіональних особливостей і сучасних тенденцій.
В рамках конференції працювали 2 секції, технології і організації ресторанного господарства і товарознавства та комерційної діяльності.
З базовими доповідями виступали студенти і за результатами підсумків найкращими роботами були визнанні:
І місце «Перспективи флейрінгу як мистецтва в Закарпатскій області» студентки 4 курсу спеціальності «Менеджменту готельно-рестораного бізнесу» Гаврилкова Мирослава (науковий керівник ст. викладач Талапа С.Ю.).
ІІ місце «Теоретичні основи технології виготовлення пряникі» студентки 3 курсу спеціальності «Харові технології» Іваненко Альона (науковий керівник к.тех.н., доцент Сабадош Г.О.).
ІІІ місце «Харчові добавки. Їх вплив на здоров'я людини» студентка 1 курсу спеціальності «Харові технології» Боднар Корнелія (наукові керівники ст. викладач Борисенко Л.І., ст. викладач Чернокоз Н.Л.).
ІІІ місце «Молекулярна кухня та міксологія» студент 2 курсу спеціальності «Харові технології» Семчук Володимир(науковий керівник к.тех.н., доцент Сабадош Г.О.).
Спеціальними грамотами були відзначені за активну участь: Турі Петро студент спеціальності «Менеджмент туристичного бізнесу», Івановчик Богданна, Мальцев Михайло, Бикова Галина студенти спеціальності «Харчові
технології», Волівіков Ярослав спеціальності «Менеджмент готельно-рестораного бізнесу».
В секції «Товарознавство і торговельне підприємництво» було заслухано 12 доповідей.
За результатами підсумків грамотами були нагородженні:
І місце - Чорі Тетяна, студентка 4 курсу «Товарознавство і торговельне підприємництво»
ІІ місце – розділили Вашко Павло Юрійович, студент 4 курсу «Товарознавство і торговельне підприємництво» і Маркусь Бернадетт Вікторівна, студентка 4 курсу «Товарознавство і торговельне підприємництво»
ІІІ місце – : Митро Наталія Василівна, студентка 3 курсу «Менеджмент туристичного бізнесу» та Телепанич Іветта Олександрівна, студентка 4 курсу «Товарознавство і торговельне підприємництво»
Грамотами були відзначені в номінаціях:
«За старанність і відповідальність» - Кляп В. В. (3 курс, «Менеджмент туристичного бізнесу»)
«За професійність підходу» - Іляш В. І. (3 курс, «Товарознавство і торговельне підприємництво»)
«За творчій підхід» - Ковтюк Е. І. (3 курс, «Менеджмент туристичного бізнесу» )
«За найбільш актуальну тему» - Кочмар С.Т. (4 курс, «Товарознавство і торговельне підприємництво»)
«За найбільш динамічну доповідь» - Мисарош О. В. (2 курс, «Облік і аудит»)
«За практичну цінність роботи» - Самарик Н.О. (4 курс, «Товарознавство і торговельне підприємництво»)