Вступ-2024

До уваги вступників! 

До 11 квітня триває реєстрація на НМТ.

Детальніше »

 

gov hotl ua

 

УТЕІ КНТЕУ має талант 2016

hvjrlgsyDeY 10 березня 2016 року вперше в Закарпатському обласному академічному театрі ляльок "Бавка" відбувся конкурс "УТЕІ КНТЕУ має талант ", приурочений до свята 8 Березня. В конкурсі взяло участь 6 учасників: 
 Творче об'єднання "Два ствола" у складі студентів 2 курсу напрямку підготовки "Менеджмент" Обертана Євгена та Куцкір Мілана, які розважали глядацький зал своїми жартами;

 Стегура Олександра, студентка 2 курсу напрямку підготовки "Облік і аудит", яка вразила своїм голосом;

 Іваненко Альона, студентка 3 курсу напрямку підготовки "Харчові технології та інженерія", яка презентувала свої роботи, вишиті на полотнах різними способами;

 Шпонтак Юлія, студентка 1 курсу напрямку підготовки "Менеджмент",

яка виконала чудовий малюнок блискітками на чорному холсті;

Сенів Вікторія, студентка 3 курсу напрямку підготовки "Товарознавство та комерційна діяльність" , яка заворожила глядачів та журі грою на скрипці;

Самосонов Леонід, студент 1 курсу напрямку підготовки "Товарознавство та комерційна діяльність", який разом із своєю командою Street Workout продемонстрували силові вправи на турніках.

 Конкурсанти дефілювали в першому виході, де ведучі розповіли про кожного з учасників, а в другому турі учасники показали свої таланти.

 Шановне журі у складі начальника управління молоді та спорту - Дениса Мана, завідувача кафедри природничо-гуманітарних та інформаційних дисциплін Бандурина Ю.А., викладача фізкультури Чайковського А.В., Доктора економічних наук, професора, Академіка Академії економічних наук України Брітченка І.Г. та старшого викладача кафедри менеджменту туристичного та готельно-ресторанного бізнесу Борисенко Л.І., після складних і тривалих дискусій визначило переможця.

 Головним талантом УТЕІ КНТЕУ стала студентка 3 курсу напрямку підготовки "Товарознавство та комерційна діяльність" Сенів Вікторія. Всі учасники були нагороджені подяками, подарунковими сертифікатами в магазин "Аура", а переможниця отримала оскар. 
 Дякуємо всім хто прийшов та підтримав учасників. Особлива подяка нашій гості Ненько Катерині з газети "Все про бухгалтерський облік", яка вручила похвальні грамоти старостам, а також Крістіні Герц, яка порадувала нас своїми піснями. 

Більше фото

У Вас недостатньо прав для коментування