Cтуденти УТЕІ КНТЕУ мандрували…

20141012 092410

10-11 жовтня 2014р. студенти УТЕІ КНТЕУ мандрували… Подорож передбачала маршрут Ужгород - Кам’янець-Подільський-Хотин-Яремче-Ужгород. Стільки вражень… і всього за 2 дні. Середньовічне старе місто Кам’янець-Подільський (кін.12ст.) розташоване на петлі річки Смотрич вражає своєю неповторною архітектурою.



 

20141011 112408

Це одне із найбагатших українських міст на історико-архітектурні пам'ятки, їх налічується біля 180. Мандрівники оглянули Кам'янець-Подільську фортецю (XII–XVIII ст.ст.); Ратушу (Будинок польського магістрату) (XIV–XVI ст.ст.), це найстаріша споруда зі збережених на теренах України; Вежу Стефана Баторія (XVI ст.); Кафедральний Петропавлівський костел тощо.

20141012 154026

Та молодих людей завжди вабить екстремальний відпочинок, що не було винятком і  підчас нашої подорожі… В Кам’янці знаходиться найвищий в Україні міст «Стрімка Лань» (висота 53метри) і наші студенти випробували себе у роуп-стрибках!  Сашко Бетлянин був першовідкривачем роуп-джампінгу серед студентів нашого ВУЗу!

 

Подорож виявилась насичена, оскільки ввечері 11 жовтня стартував фестиваль «Повітроплавна фієста - 230років повітроплавання в Україні». Цей фестиваль повітряних куль традиційно проходить в жовтні в Кам'янці-Подільському. Аеростати піднімаються в небо, пропливаючи над цим красивим середньовічним містом, яке розташований на берегах мальовничого каньйону річки Смотрич. Незабутнє видовище!

20141012 091819

2 жовтня мандри продовжились у м. Хотин. Студенти відвідали  Державний історико-архітектурний заповідник «Хотинська фортеця» - один з семи чудес України. Повертаючись додому заїхали у м. Яремче та спустились до каскадного водоспаду «Пробій», і знову наші екстримали стрибали вже за допомогою троллей через водоспад!

Як говорив Сенека «Зроби перший крок і ти зрозумієш, що не все так страшно». Безпечних стрибків Вам, і хороших вражень від них! :)

У Вас недостатньо прав для коментування