Конкурс «Етно-казанок»

 

В рамках 15 Міжнародного фестивалю «Мій рідний край» відбувся конкурс «Етно-казанок». Представники УТЕІ КНТЕУ студентка ІІ курсу ХТІ - Яна Попенко та студентка V курсу МТІ – Альона Соколова ввійшли до складу команди «Тиса – FM».

За результатами конкурсу з приготування «Бограчу», наша команда, в умовах жорсткої конкуренції, зайняла почесне ІІ місце серед 8-ми команд учасниць. Вітаємо переможців!

 

Євген ТИЧИНА - капітан команди "РАДІО ТИСА":"Ми вклали особливу любов, бо у нас особлива команда, ми вперше берем участь у конкурсі, ми вперше зібралися у кулінарну команду.

Розписувати рецепт ми довірили одній людині - Альоні Соколовій, яка добавила важливу родзинку у бограч. Це натертий імбир і підсмажений з цибулею. Імбір з цибулею - це наша таємна зброя."

 

Фестиваль "Мій рідний край" - не лише знайомство з кращими роботами медійників про національні общини. Щороку організатори його намагаються внести щось нове і в культурну програму фестивалю, познайомити учасників

фестивалю з колоритом краю, його історичним надбанням, традиціями  національної кухні. Етноказанок уже став невід’ємним елементом фестивалю, де команди національних редакцій змагаються у приготуванні національних страв.

 

Більше фото...