I етап Всеукраїнської студентської олімпіади з англійської мови

В березні 2024 року відбувся І етап Всеукраїнської студентської Олімпіади з англійської мови в якій взяли участь студенти I-IV курсів всіх спеціальностей Ужгородського торговельно-економічного інституту Державного торговельно-економічного університету.

З метою покращення якості підготовки фахівців, активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів, пошуку обдарованої студентської молоді к.пед.н., доцент кафедра фінансів, обліку та оподаткування Мирослава БАБИНЕЦЬ провела І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з англійської мови. Олімпіада пройшла в офлайн форматі.

У заході взяли участь 30 здобувачів вищої освіти всіх спеціальностей інституту. Учасникам були запропоновані тести різної складності відповідно до розроблених завдань Олімпіади з англійської мови.

 

Олімпіада була проведена у 2 етапи:

13.03.2024р. відбувся відбірковий письмовий етап - аудіювання, читання, лексико-граматичний тест та ессе;

18.03.2024р. відбувся фінальний усний етап - комунікативне повідомлення проблемного характеру та бесіда англійською мовою в межах запропонованої тематики.

 

За результатами фінального етапу перемогу здобули:

І місце – Грабовчак Андрій (студент І курсу групи Б-МГРБ 23д);

ІІ місце – Гадицький Євген (студент І курсу групи Б-ОО 23д);

ІІІ місце – Халус Даніела (студентка ІІ курсу групи Б-МГРБ 22д);

ІІІ місце – Ковач Алла (студентка І курсу групи Б-ДФ 23д).

 

Роботи учасників оцінювались відповідно до розроблених критеріїв для кожного з виду завдань і максимальна сума балів становила 100. Завдання були укладені не лише з метою визначити найкращих, а й активізувати усі вміння та навички учасників задля бездоганного виконання поставленого завдання і тим самим виявити фонові знання студентів, що є цінним досвідом з точки зору практичного використання мови у різних аспектах.

Як показує багаторічний досвід, проведення олімпіад з англійської мови підвищує мотивацію студентів, підсилює змагальну складову освітнього процесу, сприяє популяризації вивчення англійської мови серед студентів інституту, готує їх до успішного спілкування на міжнародному рівні.

Переможцям було вручено грамоти за перемогу в олімпіаді за I, II та два III-ті місця, а  всі інші учасники одержали сертифікати учасників.

 

Вітаємо переможців! Бажаємо подальших перемог, невичерпної енергії, натхнення у здійсненні творчих планів та задумів!

Бажаємо всім учасникам подальших успіхів!

Оргкомітет Олімпіади

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7