Екскурсія до Велмарту

Велика кількість клієнтів щодня відвідує магазини Retail Group в Україні та Молдові (33 гіпермаркети та супермаркети «Велмарт», 9 супермаркетів «Велика кишеня», 17 магазинів «біля дому» під брендом «ВКЕ», 2 розподільчі центри, 7 ТРЦ – в Україні; 4 супермаркети «Велмарт», 7 - «Green Hills» в Молдові). Починаючи з відкриття першого супермаркету «Велика кишеня» у м.Києві мережа пройшла великий шлях розвитку, ребрендінгу, технічного та технологічного вдосконалення.

 

20 жовтня студенти Ужгородського торговельно-економічного інституту ДТЕУ відвідали супермаркет «Велмарт», який є одним з найбільш популярних місць для здійснення закупів в місті Ужгород. 

 

Керуючий супермаркету Сергій Станіславович Фень та HR-менеджер Сергій Олександрович Філіпцов познайомили студентів з підприємством «зсередини», можливостями працевлаштування та перспективами кар’єрного зростання. Завідувач м’ясного виробництва Оксана Василівна Хаван поділилася власним досвідом роботи в підприємстві на різних посадах від касира до завідувача виробництвом.  

 

Студенти мали можливість на власні очі побачити загальну організацію торговельного та технологічного процесу, виробництво в хлібобулочному та м’ясному цехах. Головний технолог хлібобулочного виробництва, до речі, за сумісництвом викладач і аспірант ДТЕУ, Віта Дмитрівна Ланська показала та пояснила процеси, що проходять при «народженні» хліба та булочних виробів, наголосила на необхідності формування знань пов’язаних з особливостями сировини, її хімічного складу та властивостями. Абсолютна прозорість виробництва у м’ясному відділі та відкритість у спілкуванні з його керівником Оксаною Василівною Хаван забезпечила впевненість у безпечності такої продукції.

 

Жваве обговорення та купу позитивних емоцій у студентів викликала дегустація власної продукції «Велмарт», в тому числі зовсім нових асортиментних позицій. 

 

Щиро вдячні керівництву супермаркету «Велмарт» за теплий прийом, щирість у спілкуванні та надіємося на подальшу співпрацю!

 

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8