Фестиваль «Дари Карпат» бренди України

14 жовтня на базі Ужгородського торговельно-економічного інституту було проведено  ФЕСТИВАЛЬ «ДАРИ КАРПАТ» БРЕНДИ УКРАЇНИ,  який вперше проходив у нашому мальовничому Закарпатті.

 

 

Організаторами виступили: ГО “Інститут Доброї їжі”, Ужгородський торговельно-економічний інститут ДТЕУ та  Ужгородський національний університет.

 

Метою фестивалю є відновлення історичної та традиційної співпраці людини із природою, пізнання забутих методів та технологій використання цілющих надр Карпат, розроблення сучасних альтернативних підходів у використанні природних ресурсів, зберігаючи її екосистеми та не порушуючи ландшафти. 

 

Карпати… Це гордість, краса української природи, яка надихає. Розмаїття локацій створює ідеальні умови для життя та здорового харчування.

 

Фестиваль –  новий підхід до відновлення давнього розуміння природи та використання її дарів у поєднанні із сучасними підходами.

 

Учасниками фестивалю – встановлено новий рекорд, який засвідчений Національним реєстром рекордів України – найбільша кількість рослинних харчових продуктів на одній локації: 311 страв та напоїв на основі рослинних продуктів.

 

Варто зазначити, що саме студентами Ужгородського торговельно-економічного інституту ДТЕУ під керівництвом завідувачки кафедри технології і організації ресторанного господарства Ганни Сабадош, за допомогою колективу кафедри презентовано унікальні 54 страви. Це є результатом науково-практичної підготовки ОПП 181 «Харчові технології». Основний фокус освітньої програми та спеціалізації – набуття теоретичних знань, оволодіння методиками та технологіями, застосування яких спрямовано на вирішення професійних завдань діяльності суб’єктів ресторанного бізнесу.

 

Фестиваль супроводжувався виступами студентів академії культури і мистецтв.

 

У рамках Фестивалю проходив збір коштів на підтримку Збройних сил України. Дякуємо їм за те, що маємо можливість працювати на розвиток нашої країни.

 

Висловлюємо щиру вдячність усім учасникам, меценатам та Національному реєстру рекордів України.

 

До нових зустрічей!!!

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14