Всеукраїнська науково-практична конференція «Модернізація інформаційно-ресурсного забезпечення освітнього процесу, спрямована на підвищення якості освіти»

25 листопада 2022 року в режимі он-лайн на платформі ZOOM науково-педагогічні працівники кафедри фінансів, обліку та оподаткування Ужгородського торговельно-економічного інституту ДТЕУ прийняли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Модернізація інформаційно-ресурсного забезпечення освітнього процесу, спрямована на підвищення якості освіти».

 

Місія конференції – активізація та висвітлення наукових досліджень з питань удосконалення професійних компетентностей фахівців та підвищення їх кваліфікації в умовах сьогодення.

 

Основними напрямами роботи конференції були:

1. Застосування інноваційних інформаційних технологій в освітньому процесі з метою підвищення якості освітнього процесу.

2. Формування готовності педагогів до застосування інноваційних інформаційних технологій в освітньому процесі.

3. Цифровізація освітнього процесу. Дистанційне навчання.

4. Впровадження інноваційних освітніх проектів.

 

Після завершення конференції науково-педагогічні працівники обговорили зміст конференції, наголосити на необхідності створення електронних підручників та їх використання у навчальному процесі в умовах війни.

 

1

 

2