Міжнародна науково-практична Internet- конференція «Стратегічні імперативи розвитку господарюючих суб’єктів в умовах турбулентності»

konf 0421

 

22 квітня 2021 р. відбулася on-line Міжнародна  науково-практична Internet- конференція «Стратегічні імперативи розвитку господарюючих суб’єктів в умовах турбулентності» (з використанням платформи Google Meet). УТЕІ КНТЕУ виступив співорганізатором конференції. 

 

Під час конференції представлені доповіді науково-педагогічних працівників та предствників підприємств, організацій та установ, що працюють в галузі економіки з Азербайджану, Білорусі, Болгарії, Індонезії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Польщі, Росії, Румунії, Словаччини, України.

Мета конференції: обмін результатами наукових досліджень,  обговорення актуальних проблем формування і реалізації стратегій подальшого розвитку діяльності господарюючих суб’єктів в умовах сучасних глобальних викликів, а також розвиток міжнародних науково-дослідницьких відносин і укріплення міжнародного партнерства.

Модератором конференції був  Брітченко Ігор Геннадійович - д.е.н., проф., професор кафедри фінансів Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ, почесний професор Університету Фінансів і Страхування, відповідальний редактор наукового журналу «VUZF Review», Болгарія

 

Пленарне засідання конференції транслювалося в соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/vuzfbg/videos/781343079172204

 

Резолюцією конференції передбачено публікації результатів наукових досліджень:

  1. Безкоштовна пріоритетна публікація статті в болгарському науковому журналі Університету фінансів та страхування VUZF Review (http://papersvuzf.net/index.php/VUZF).
  2. Опублікування розділу в науковій монографії (ISBN Университету фінансів та страхування, Болгарія)  «Концепції, стратегії і механізми управління економічними системами в контексті сучасних світових викликів» з подальшим розміщенням монографії у наукометричних базах даних (https://drive.google.com/file/d/1bblHaDW3wzTxKc5Su3SzbKMZZ4PlPnV6/view?usp=sharing).
  3. Публікації, пов’язані з актуальними питаннями безпеки та політекономії будуть безкоштовно опубліковані в польському науковому журналі «Political Science and Security Studies Journal» (https://psssj.eu/index.php/ojsdata/index?fbclid=IwAR3Xs4CvtQ-nEjtPH9nFO5ZXROPBgw4l68Olc50tmAk5yn7QtXJevz5gFUU)
  4. Кращі наукові статті рекомендовані до опублікування в науковому журналі Болгарської академії наук “Економічні дослідження” (Індексується в SCOPUS та інших наукометричних базах) (http://www.bas.bg/portfolio/списание-икономически-изследвания/).