Урочисте вручення дипломів випускникам-магістрам

23 січня 2020 року в Ужгородському торговельно-економічному інституті КНТЕУ відбулася урочиста подія – випуск магістрів. Дипломи освітнього ступеня магістра отримали 155 випускників, з них: 62 денної та 93 заочної форм навчання спеціальностей:

 

  • Облік і оподаткування;
  • Фінанси, банківська справа та страхування;
  • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність;
  • Менеджмент;
  • Харчові технології.

 

З вітальною промовою до випускників звернувся директор УТЕІ КНТЕУ професор Петро Петрович Гаврилко, який тепло і сердечно привітав випускників із закінченням навчання: «Сьогодні Ви робите крок у доросле життя, де зможете реалізувати свої навички і вміння. Хай доля щедро дарує плідну працю, творче натхнення, невичерпну енергію для здійснення задуманого й омріяного. Хай впевненість у собі стане запорукою Вашого успіху».

 

Урочисту подію продовжила декан факультету обліку, фінансів та торговельного підприємництва професор Підлипна Радміла Петрівна: «Наші випускники є показником плідної праці всіх науково-педагогічних працівників, вони є втіленням мрій про компетентного випускника Інституту», а також додала, що наша альма-матер завжди чекає своїх випускників у стінах навчального закладу.

 

Випускників з їхньою урочистою подією у житті також привітав декан факультету менеджменту ресторанно-готельного та туристичного бізнесу доцент Василь Степанович Морохович та побажав стати успішними людьми, цікавого, насиченого життя, мудрих і далекоглядних рішень, високих професійних досягнень.

 

Святкову атмосферу заходу підтримали завідувачі випускових кафедр.

 

Випускниця спеціальності «Облік і оподаткування» Петраш І.В. від імені всіх випускників щиро подякувала керівництву та викладачам інституту за сумлінну працю та життєві настанови.

 

 

Хай щастить!

 

І пам’ятайте, двері рідного УТЕІ КНТЕУ для Вас завжди відкриті!

 

  1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14