Ярмарок професій

Вибір професії – відповідальний крок у житті молодої людини. Одним із етапів професійного орієнтиру є ярмарок професій. Його мета – зорієнтувати учнів щодо вибору майбутньої професійної діяльності, активізувати молодь на опанування професій, що мають попит на ринку праці, сформувати позитивне ставлення до них, надати інформацію про навчальні заклади.

9 жовтня 2019 року відбувся ярмарок професій для учнівської молоді м. Ужгорода та презентація навчальних закладів. Зокрема з такою презентацією виступив Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ. Учні 9-11 класів змогли поспілкуватися з професорсько-викладацьким складом та представниками ради студентського самоврядування закладу вищої освіти, ознайомитися з умовами вступу, переліком професій та пільгами, якими може скористатися абітурієнт. Також під час заходу школярі взяли участь у майстер-класі професійного спрямування, зокрема оздобили пряники, печиво та скуштували власні вироби. Гостей ознайомили з матеріально-технічною базою інституту.

Захід пройшов на високому рівні. Майбутні абітурієнти отримали необхідну інформацію для роздумів. Сподіваємося, що це допоможе їм у виборі професії, яка приноситиме задоволення і достаток.

 

zastavka

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14

 

15

 

16

 

17

 

18

 

19

 

20