Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
18.09.2019 р. з ініціативи доцента кафедри технології і організації ресторанного господарства Ужгородського торговельно-економічного інституту Сабадош Г.О. в рамках заняття технологічного гуртка «Техноімпульс», був організований для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» майстер-клас на тему: «Страви з птиці, шляхи підвищення біологічної цінності».
Студент 4 курсу спеціальності «Харчові технології» Опріш Євгеній представив 2 страви з качки та куриці: «Парфе з качки в шпинатній глазурі гратеном із гарбуза та імбирним штрейзелем»; «Крокети з крильцев курки в вишневій глазурі», при приготуванні яких проявив креативність й неординарний підхід до оформлення своїх страв, використовуючи широкий перелік овочів, фруктів та ягід.
Таке наглядне приготування та дегустація носять не лише естетично-пізнавальний, але й прикладний характер, оскільки студенти можуть на практиці застосувати навички, отримані під час теоретичного навчання.