Майстер-клас креативності та професіоналізму

1

18.09.2019 р. з ініціативи доцента кафедри технології і організації ресторанного господарства Ужгородського торговельно-економічного інституту Сабадош Г.О. в рамках заняття технологічного гуртка «Техноімпульс», був організований для студентів  спеціальності 181 «Харчові технології» майстер-клас на тему: «Страви з птиці, шляхи підвищення біологічної цінності».

2

 

3

 

4

 

Студент 4 курсу спеціальності «Харчові технології» Опріш Євгеній представив 2 страви з качки та куриці: «Парфе з качки в шпинатній глазурі гратеном із гарбуза та імбирним штрейзелем»; «Крокети з крильцев курки в вишневій глазурі», при приготуванні яких проявив креативність й неординарний підхід до оформлення своїх страв, використовуючи широкий перелік овочів, фруктів та ягід.

 

5

 

6

 

Таке наглядне приготування та дегустація носять не лише естетично-пізнавальний, але й прикладний характер, оскільки студенти можуть на практиці застосувати навички, отримані під час теоретичного навчання.