Вступ-2024

До уваги вступників! 

До 11 квітня триває реєстрація на НМТ.

Детальніше »

 

gov hotl ua

 

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ВСТУПУ НА НАВЧАННЯ ДЛЯ ЗДОБУТТЯ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ МАГІСТРА

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ВСТУПУ НА НАВЧАННЯ ДЛЯ ЗДОБУТТЯ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ МАГІСТРА

 

   Відповідно до Умов прийому на навчання до закладів вищої освіти України в 2019 році для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями: Фінанси, банківська справа та страхування; Облік і оподаткування; Підприємництво торгівля та біржова діяльність; Менеджмент здійснюється за результатами Єдиного вступного іспиту з іноземної мови та фахових вступних випробувань.

 

   Єдиний вступний іспит (ЄВІ) – форма вступного випробування з іноземної (англійської, або німецької, або французької, або іспанської) мови для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), яка передбачає використання організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання.

 

   Реєстрація для складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови проводиться у приймальній комісії УТЕІ КНТЕУ: з 13 травня до 18:00 3 червня.

 

   З тестовими зошитами єдиного вступного іспиту 2018 року, правильними відповідями і таблицею переведення тестових балів у рейтингову оцінку за шкалою 100-200 можна ознайомитися за посиланням testportal.gov.ua/

 

Тел. для довідок:66-12-91; 099-343-74-22