Вступ-2024

До уваги вступників! 

До 11 квітня триває реєстрація на НМТ.

Детальніше »

 

gov hotl ua

 

ХІV обласна студентська універсіада

    IMG 5207

 30 листопада 2017 року в рамках ХІV обласної студентської універсіади проходили змагання з наступних видів спорту: шахи, настільний теніс, футзал. Студенти УТЕІ КНТЕУ були задіяні у всіх видах змагань і показали чудові результати.

  Змагання із настільного тенісу проходили дуже імпульсивно, і не дивлячись на те, що призового місця ми не вибороли, наш заклад посів 4те загальнокомандне місце. Зовсім інша ситуація із шахами. Данило Ярослав, студент 4 курсу напряму Фінанси та кредит зміг вибороти призове 2 місце, з чим ми його вітаємо! Але, на жаль, на загальнокомандний результат це не вплинуло.

 Вкотре потішили нас наші футболісти, які у своїй групі перемогли всіх соперників і вийшли у фінал. За І місце наші футболісти знову зійшлися з командою УжНУ. Гра була дуже напруженою, так як на 5 хв. студенти УжНУ вели в рахунку 1:0. Однак ситуація змінилася вже за 2 хв., після того як УТЕІ забили гол, тим самим вирівнявши рахунок. Решту часу нікому не вдалося забити гол і матч закінчився з рахунком 1:1, після чого чемпіонство вирішувалося пробиттям пенальті. В цій «лотореї» кращими виявилися студенти УТЕІ КНТЕУ, за що отримали почесне І місце.

 Вітаємо наших чемпіонів з перемогою, а також найкращого тренера спортивних команд Чайковського А.В. за вагомий внесок у спортивне життя інституту! До нових перемог!

IMG 5208

IMG 5209