Кубок НОК України пам'яті Йожефа Беци

kybokBecu Футбольна команда УТЕІ КНТЕУ втретє прийняла участь у футбольному турнірі "Кубок НОК України" пам’яті Беци.

 

Цього року турнір дещо відрізнявся від попередніх – окрім дорослих команд в ньому взяли участь і 9 дитячих колективів 2007-2008 років народження. 

 

А боротьба серед дорослих команд стартувала , 17 грудня з групового етапу. 25 команд з усієї області були розділені на 8 груп. Та й матчі проходили за футзальними правилами. 

 

Після зіграних матчів 16 найсильніших команд з груп зійшлися в 1/8 фіналу, а потім у чвертьфіналах. 

 

Цікаво, що в цих матчах двох фіналістів визначали лише в серії післяматчевих пенальті. Фортуна була прихильна до «Вікінга» та «Спарти». Студентська команда УТЕІ завдяки єдиному голу здолала колектив «Конвектора», а зірковий склад «Проспекта» без складнощів переконливо перемогли «Епіцентр» 5-1. 

 

А в півфіналі УТЕІ зійшлися з «Проспектом». Студенти доволі таки довго опиралися але все ж дозволили проспектівціям згідно футзальних правил забити після 5 фолу з пенальті. Гравці УТЕІ зуміли зрівняти рахунок у зустрічі. Далі ж Пиняшко подвоїв перевагу, а Гібалюк та Микуляк остаточно визначили, що гратимуть у фіналі. 

 

«Спарта» ж зуміла здолати «Вікінг». Тож у матчі за почесний трофей зійшлися «Проспект» та «Спарта». «Спартанці» досить швидко пропустили перший гол вже на 1-й хвилині, але далі зуміли вирівняти гру, та завдяки вмілій грі воротаря відновити рівновагу не зуміли. Далі ж стараннями проспектівці переконливо здобувають перемогу. В матчі за третє місце УТЕІ здолав «Вікінг» - 3:0. 

 

Нагороджували переможців та призерів турніру представник відділення НОКУ в Закарпатській області Анатолій Плеханов та організатор турніру Денис Близнюк.

https://vk.com/album-24688678_239246091

JuYn8t bXsA

K0G kGQiwiE

a65vOhlAddc