Вступ-2024

До уваги вступників! 

До 11 квітня триває реєстрація на НМТ.

Детальніше »

 

gov hotl ua

 

День відкритих дверей в Головному управлінні юстиції у Закарпатській оласті

PC070094 07 грудня 2016 року в рамках Всеукраїнського тижня права студенти інституту відвідали Головне територіальне управління юстиції у Закарпатській області, на базі якого було проведено День відкритих дверей. Начальник якого Натуркач Р.П. зустрілася із студентами та детально ознайомила їх з основними напрямками діяльності органів юстиції та реформами, які впроваджує Міністерство юстиції України.

 Для студентів було організовано екскурсію в Головному територіальному управлінні юстиції у Закарпатській області та Закарпатській обласній раді, яку провів перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Алмаші Іван Миколайович. Під час екскурсії студенти ознайомилися з роботою відділень Головного територіального управління юстиції, відвідали кабінет голови Закарпатської обласної ради, сесійну залу обласної ради. 

 Надзвичайно цікавим було знайомство з частиною Державного архіву та архіву  Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області, де студенти мали можливість побачити метричні книги, починаючи з 1905 року. Насамкінець екскурсії студенти інституту поспілкувалися та сфотографувалися з головою Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадієм Москалем.

Ужгородський торговельно-економічний інститут висловлює щиру подяку за організацію та проведення Дня відкритих дверей начальнику Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області Натуркач Руслані Павлівні, першому заступнику начальника Алмаші Івану Миколайовичу,  головному спеціалісту Владиславу Товтину, а також голові Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадію Москалю та Закарпатській обласній раді.

PC070089

PC070088

PC070120