Святкування Дня Знань

0sARugOCGVA 1 вересня 2016 року, відбулося урочисте зібрання з нагоди святкування Дня Знань. Привітав першокурсників директор УТЕІ КНТЕУ Гаврилко Петро Петрович, а з етапами-становлення та розвитком інституту ознайомив заступник директора - Кляп Михайло Петрович. Щирі слова привітання пролунали для першокурсників від деканів факультетів: Підлипної Радміли Петрівни та Мороховича Василя Степановича. Вони також ознайомили всіх з кураторами груп перших курсів та розповіли про навчальний процес.

Наш інститут славиться спортивним житям. Тож, тренер спортивних команд, Чайковський Анатолій Валерійович, презентував відеоролик про спортивні заходи, які відбуваються в нашому закладі та привітав всіх зі святом. В ншому інституті вирує студентське життя. Голова студентської ради Елеонора Кіш ознайомила присутніх з переліком заходів, які проводяться в нашому інституті щорічно, а також продемонструвала їх чудовим відеороликом.

BvdQl4aCtGI Протягом всього концерту лунали українські пісні у виконанні запрошених гостей, а саме: Крістіни Герц, Віталія Горбея та Крістіни Троган. Величезне Вам спасибі за те, що розділили з нами цей сонячний день. Родзинкою свята стало виконання першокурсницею Жир Делікою пісні "За єдину Україну", урочиста обіцянка першокурсника у виконанні Костик Кароліни та передача символічного студентського квитка. Дякуємо Всім хто долучився до святкування! Бажаємо плідного та успішного навчального року!

c4xeG2Gd5J4