Вступ-2024

До уваги вступників! 

До 11 квітня триває реєстрація на НМТ.

Детальніше »

 

gov hotl ua

 

Круглий стіл

Фото1 12 травня 2016 року з нагоди відзначення 20-ої річниці Конституції України в Ужгородському торговельно-економічному інституті Київського національного торговельно-економічного університету було проведено круглий стіл та тему: «Конституційне будівництво в незалежній Україні: проблеми теорії та практики». Вказаний захід відбувся за участі головного спеціаліста Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області, викладачів та студентів інституту. Головний спеціаліст Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області розповів про реформу районних та міських управлінь юстиції, розширення системи правової допомоги.

Учасники круглого столу надзвичайно активно дискутували з приводу адміністративної та бюджетної децентралізації в Україні. Виявили сподівання на якнайшвидші позитивні зміни для пересічної людини та громадянина внаслідок реалізації вказаної реформи. Викладачі та студенти інституту жваво обговорювали конституційну реформу в Україні.

402760369iq30636136

Наголошувалося на абсолютно новій для правової системи України та надзвичайно важливій для кожного громадянина адміністративно-територіальній реформі, аналізувалися позитивні сторони та можливі недоліки її проведення. Крім того, до уваги студентів в Ужгородському торговельно-економічному інституті була проведена виставка видань по конституційному праву та конституційних актів різних країн Європи та світу (близько 40 видань).