Вступ-2024

До уваги вступників! 

До 11 квітня триває реєстрація на НМТ.

Детальніше »

 

gov hotl ua

 

НОВІ КУЛІНАРНІ ДОСЯГНЕННЯ СТУДЕНТІВ УТЕІ КНТЕУ

DSCN2784 27 квітня 2016 року на базі Ужгородського торговельно-економічного коледжу відбувся відбірковий кулінарний конкурс BESTCOOKFEST JUNIOR УЖГОРОД – 2016, організований кафедрою «Технології і організації ресторанного господарства».
На урочистому відкритті конкурсу виступив директор УТЕІ КНТЕУ, голова Закарпатського осередку «ЗАКАРПАТСЬКА ГІЛЬДІЯ КУЛІНАРІВ» - Петро Петрович Гаврилко, який привітав учасників і гостей конкурсу, побажав їм успіхів, нових кулінарних вражень і творчого натхнення.
Він зазначив, що за ініціативою ГС «Український кулінарний союз» в Закарпатському регіоні створений місцевий спілки «Закарпатська гільдія кулінарів», яким здійснений і проведений відбірковий конкурс серед студентів.


Переможці відбіркового кулінарного конкурсу BESTCOOKFEST JUNIOR УЖГОРОД приймуть участь у Міжнародному кулінарному чемпіонаті серед юніорів, який відбудеться у м. Чернівці 1-3 червня 2016 року.
У кулінарних змаганнях взяли участь 9 учасників студенти спеціальності «Харчові технології».

DSCN2865
У роботі професійного журі чемпіонату взяли участь директор УТЕІ КНТЕУ, голова Закарпатського осередку «ЗАКАРПАТСЬКА ГІЛЬДІЯ КУЛІНАРІВ » - Петро Петрович Гаврилко, шеф-кухарі відомих закладів ресторанного господарства Євген Мерцин – шеф-кухар кафе «DOLCE», Василь Цап –шеф-кухар Еко-СПА курорту «Богольвар», дипломант та призер «BESTCOOKFEST - 2015».

DSCN2948
За рішенням професійного журі чемпіонату визначено кращих кулінарів серед юніорів Ужгорода. Переможцями чемпіонату стали:
І місце:
• Диковець Андрій студент 2 курсу групи «ХТІ»
ІІ місце:
• Ситор Віктор студент 3 курс групи «МГРБ»
• Базьо Маріанна студентка 3 курсу групи «ХТІ»
ІІІ місце:
• Мальцев Олександр студент 4 курсу групи «ХТІ»
• Лещак Сергій студент 3 курсу групи «МГРБ»

Петро Петрович Гаврилко висловив щиру вдячність учасникам чемпіонату за наполегливу і старанну працю, викладачам навчального закладу за якісну підготовку учасників та усім, хто сприяв успішному проведенню заходу.
Так тримати! До нових перемог!