«Economy and Education of Ukraine: on the road to EU»

euroad Шановні науковці, фахівці, практики! Запрошуємо прийняти участь в опублікуванні циклу міжнародних монографій «Economy and Education of Ukraine: on the road to EU» Тематика міжнародної колективної монографії присвячена актуальним аспектам інтеграції економіки та освіти України до Європейського Союзу. Видання монографії буде здійснене в Республіці Польща науково-освітньою 

установою Вища школа бізнесу-Національний університет Луіса на англійській мові з присвоєнням польського ISBN (у відповідності з вимогами Наказу Міністерства освіти і науки України № 13 від 14.01.2013р), у паперовому і електронному вигляді. 

 

Монографія буде індексована в міжнародних наукометричних базах: 

 

1. Aggregator of Open Science Center http://agregator.ceon.pl/

 

2. Repositories: http://agregator.ceon.pl/browseData.action?field=repName

 

3. OpenAIRE https://www.openaire.eu/search/data-providers#text:PolAND

 

4. OpenDOAR The Directory of Open Access Repositories http://opendoar.org/

 

5. Base http://www.base-search.net/

 

6. Google Scholar http://scholar.google.ua/

 

Монографія буде опублікована під загальною та науковою редакцією – Dr. Habilitowany, Professor nadzwyczajny Igor Britczenko

Wyzsza Szkola Biznesu-National Luis University w Nowym Saczu

Вимоги до матеріалів

Обсяг – від 15 сторінок. Мова - англійська. Обов’язкові посилання на джерела (від 10 джерел). Гарвардський стиль оформлення і цитування в тексті.  Матеріали повинні бути набрані в текстовому редакторі Microsoft Word, гарнітура – Times New Roman, формат сторінки А4,  береги: 2 см – з усіх боків. Шрифт тексту: розмір (кегль) – 14; інтервал – 1,0, абзацний відступ – 1 см. Перенос слів (в тому числі і автоматичний) не допускається. Графічний матеріал слід виконувати в доступних для подальшого редагування програмах. Математичні формули обов’язково повинні бути пронумеровані у круглих дужках. Додатково подається авторська довідка у вільній формі.

Фінансові умови

Вартість участі в опублікуванні розділу монографії – 49 €. Кількість співавторів – не більше трьох. На кожну статтю незалежно від кількості співавторів надсилається один примірник монографії. Вартість додаткового примірника – 9 €.  Про бажання отримати додаткові екземпляри монографії (для співавторів, наукових консультантів, бібліотек тощо) прохання попереджувати заздалегідь. Додатково надається можливість розміщення рекламних оголошень. Реквізити для оплати участі в монографії надсилаються після прийняття рішення редколегії про їх включення до монографії. Рецензування здійснюється безкоштовно.  

Контактна інформація

Брітченко Ігор Геннадійович. тел. в Україні: +38 (095) 005-01-02, тел. в Польщі: +48 888 629 736 e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.