Вступ-2024

До уваги вступників! 

До 11 квітня триває реєстрація на НМТ.

Детальніше »

 

gov hotl ua

 

Європа стає ближчою!

28 січня 2014 року в м. Пряшів (Словацька республіка) за сприяння першого секретаря Генерального консульства Словацької республіки в м. Ужгороді Александера Шкурли відбулася робоча зустріч керівників Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ та Факультету менеджменту Пряшівського університету.

 

 В ході зустрічі було досягнуто ряд домовленостей щодо реалізації перспективних спільних проектів. Як наголосив директор УТЕІ КНТЕУ Петро Петрович Гаврилко - «сьогодні міжнародна співпраця є пріоритетним напрямом діяльності кожного вищого навчального закладу, який ставить собі за мету готувати висококваліфікованих випускників-фахівців. Крім цінного досвіду наші студенти матимуть змогу брати активну участь в міжнародних заходах, програмах, стажуваннях, а в перспективі паралельно навчатись у двох вузах і отримувати крім українського ще й дипломи європейського зразка».

 

  

 Передбачається інтенсивна робота з організації та забезпечення академічної мобільності (обмін студентами, викладачами, науковими співробітниками), участі в міжнародних стажуваннях, практиках, проведення зустрічей співробітників вузів та представників міжнародних організацій з студентами, організації міжнародних конференцій, співробітництва з міжнародними фондами.

 

 Сторони домовились про систематичне проведення днів відкритих дверей, спортивних змагань, участі науково-педагогічних працівників та студентів у мистецьких та творчих фестивалях, конкурсах та інших освітніх та культурних заходах, а також сприяння в оформленні документів та візову підтримку.

В перспективі, після узгодження навчальних планів та програм, Факультетом менеджменту Пряшівського університету на базі освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» та «спеціаліст» буде здійснюватись підготовка магістрів з дипломами європейського зразка.  

 

 Факультет менеджменту Пряшівського університету 2013 року визнаний найпопулярнішим факультетом всієї Словаччини, пропонує якісне навчання усіх спеціальностей та освітньо-кваліфікаційних рівнів: бакалавр, магістр, аспірантура (докторантура) на десятьох галузевих кафедрах. На факультеті навчається понад 2000 студентів, працює понад 130 науково-педагогічних та адміністративних працівників. Очолює факультет доктор наук, професор Роберт Штефко.