КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ І ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Навчальна дисципліна

 

HАССР у закладах ресторанного господарства

 

Барна справа

 

Гігієна та санітарія

 

Економіка ресторанів

 

Етнічна кулінарія

 

Інноваційні ресторанні технології

 

Інформаційні системи та технології у ресторанному бізнесі

 

Кондитерське та пекарське мистецтво

 

Концепції та ресторанний креатив

 

Методи контролю якості ресторанних послуг

 

Оздоровче харчування

 

Організація ресторанного господарства

 

Проектування з основами САПР

 

Проектування закладів ресторанного господарства

 

Процеси і апарати харчових  виробництв

 

Стратегічний маркетинг в ресторанному бізнесі

 

Технології ресторанної продукції

 

Технологія спеціальних харчових продуктів

 

Технологія харчових виробництв

 

Управління корпораціями в ресторанному бізнесі

 

Управління проектами в ресторанному бізнесі

 

Устаткування закладів ресторанного господарства

 

Харчова хімія