КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ І ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Підлипний Юрій Васильович

pidlypnyy

Підлипний Юрій Васильович

Кандидат технічних наук, доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства

 

E-mail: pidlypnyu@gmail.com

 

ORCID ID: https://orcid.org/0000-0002-5431-2638

  

Працює в Ужгородському торговельно-економічному інституті з 2001 року.

У 1992р. закінчив Львівський політехнічний інститут, за спеціальністю «Конструювання та виробництво радіоапаратури»; 2006р. - Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, присвоєно кваліфікацію спеціаліста з менеджменту організації; 2020р. -Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ, здобув кваліфікацію ступінь вищої освіти магістр спеціальність «Харчові технології».

У 1996 році захистив дисертаційне дослідження на тему: «Розробка моделей, методів та алгоритмів діагностики технологічних процесів виготовлення ІС» за спеціальністю 05.13.05 – системи автоматизації проектування.

 

Сфера наукових інтересів: методи економічного та статистичного аналізу в наукових дослідженнях, САПР.

 

Стажування в іноземних ЗВО:

  • 2015р. Школа бізнесу-Національний Університет Луїса у Новому Сончі Сертифікат участі у роботі семінару «Сучасні концепції економіки та фінансів» WK/3736/2015/1
  • 2019р. Вища духовна семінарія Товариства Католицького Апостольства. Сертифікат наукового стажування «Академічна чесність». Реєстраційний номер:DA-098-03
  • 2020р. Університет фінансів, бізнесу та підприємництва  Стажування за напрямом «Сучасні методи викладання та інноваційні технології у вищій освіті: європейський досвід та світові тенденції» Сертифікат № BG/VUZF/543-2020
  • 2021р. Університет фінансів, бізнесу та підприємництва  Стажування за напрямом «Сучасні методи викладання та інноваційні технології у вищій освіті: європейський досвід та світові тенденції» Сертифікат № BG/VUZF/779-2021

Наукові праці та публікації. Загальна кількість праць більше 60, у тому числі: 2 монографій, більше 40 статей у наукових фахових виданнях, наукових періодичних виданнях інших держав, публікації у виданнях України, які включені до міжнародних наукометричних баз, навчально-методичні розробки тощо.