Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ І ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства, кандидат технічних наук, доцент
англ.: SABADOSH GANNA
Контактна інформація:
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Ідентифікатори автора:
Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&pli=1&user=3vB9Rr8AAAAJ
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4749-5608
У 1991 р. закінчила Кемеровський технологічний інститут харчової промисловості за спеціальністю «Технологія і організація громадського харчування» та отримала кваліфікацію інженер-технолог.
У 2011 р. захистила кандидатську дисертацію (спеціалізована вчена рада Д 64.088.01 при Харківському державному університеті харчування та торгівлі, зі спеціальності 05.18.16 – технологія продуктів харчування, диплом ДК № 068053, 31.05.2011р.). У 2020 р. присвоєно вчене звання доцента кафедри технології і організації ресторанного господарства.
Підвищення кваліфікації:
Сфера наукових інтересів:
Наукові праці та публікації. Автор 56 публікації, з них 38 наукових та 12 навчально-методичного характеру, 9 патентів, 2 монографія; у тому числі наукові праці, опубліковані у вітчизняних і міжнародних рецензованих фахових виданнях. Після захисту кандидатської дисертації опубліковано 41 праць, з них 27 наукових та 14 навчально-методичного характеру, у тому числі після захисту 3 публікації у періодичному виданні, яке включено до наукометричної бази Scopus.
Викладає дисципліни: «Технологія ресторанної продукції», «Інноваційні ресторанні технології», «Кондитерське та пекарське мистецтво», «НАССР у закладах ресторанного господарства», «Концепції і ресторанний креатив».