КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ І ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Сабадош Ганна Олександрівна

sabadosh Доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства, кандидат технічних наук, доцент

 

англ.: SABADOSH GANNA

 

Контактна інформація:

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Ідентифікатори автора:

Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&pli=1&user=3vB9Rr8AAAAJ

ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4749-5608

 

  

У 1991 р. закінчила Кемеровський технологічний інститут харчової промисловості за спеціальністю «Технологія і організація громадського харчування» та отримала кваліфікацію інженер-технолог.

 

У 2011 р. захистила кандидатську дисертацію (спеціалізована вчена рада Д 64.088.01 при Харківському державному університеті харчування та торгівлі,  зі спеціальності 05.18.16 – технологія продуктів харчування, диплом ДК № 068053, 31.05.2011р.). У 2020 р. присвоєно вчене звання доцента кафедри технології і організації ресторанного господарства.

 

Підвищення кваліфікації:

  • Міжнародне стажування Advanced Training in European Universities Slovakia – Austria «Modern teaching methods and innovative technologies in higher education: European Experience and Global Trends» 19-23 лютого 2018 року, Наукове академічне співтовариство ім. М. Балудянського, (м. Кошице, Словаччина), Кошицький технічний університет, Пан-Європейський університет (м. Братислава, Словаччина), Віденський університет, м. Відень (108 год., Certificate №033/1-2018) 
  • Міжнародне стажування «Сучасні методи викладання та інноваційні технології у вищій освіті: європейський досвід та світові тенденції» в університеті фінансів, бізнесу та підприємництва, м. Софія, Болгарія, 13 січня - 8 лютого 2020 року (180 год., сертифікат № BG/YUZF/541-2020).

Сфера наукових інтересів: 

  • Розробка прогресивної виробничої технології та проектування продукції ресторанного господарства;
  • Наукові та методологічні основи використання дикорослих рослин Закарпатського регіону, в технології  харчової продукції;
  • Інноваційні технології в закладах ресторанного господарства;
  • Гастрономічний туризм.

 

Наукові праці та публікації. Автор 56 публікації, з них 38 наукових та 12 навчально-методичного характеру, 9 патентів, 2 монографія; у тому числі наукові праці, опубліковані у вітчизняних і міжнародних рецензованих фахових виданнях. Після захисту кандидатської дисертації опубліковано 41 праць, з них 27 наукових та 14 навчально-методичного характеру, у тому числі після захисту 3 публікації у періодичному виданні, яке включено до наукометричної бази Scopus.

 

Викладає дисципліни: «Технологія ресторанної  продукції», «Інноваційні  ресторанні технології», «Кондитерське та пекарське мистецтво», «НАССР у закладах ресторанного господарства», «Концепції і ресторанний креатив».