Корисні посилання

 

gov hotl ua

 

Виїзне практичне заняття з дисципліни «Технологія ресторанної продукції»

       Для студентів 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» 

 

проведено виїзне практичне заняття  з дисципліни «Технологія ресторанної продукції» на тему «Сучасні тренди в оздобленні  кондитерських виробів» під керівництвом  завідувачки кафедри технології і організації ресторанного господарства к.т.н.,доцента Сабадош Ганни. Заняття проводилось на базі кондитерської компанії «ASA Sweets»,яка заснована у 2009 році і вже понад 15 років виступає лідером у виробництві кондитерських виробів на ринку України. Багаторічним практичним досвідом зі студентами поділилась технолог  Смеричка Світлана Миколаївна. Загальні аспекти розвитку підприємства - поєднання фірмових авторських  рецептів , сучасних технологій і високих стандартів виробництва.Під час практичного заняття студенти ознайомилися з організацією роботи в кондитерському цеху;видами напівфабрикатів та готових виробів за призначенням,роллю рецептурних компонентів (борошна, цукрової сировини, жирів, розпушувачів, драгле - та піноутворювачів) у формуванні якості напівфабрикатів та готових борошняних кондитерських виробів. Максимальне використання натуральних продуктів, власна заготівка ягід та фруктів карпатського регіону і суворе дотримання технологічних рецептур - основа виробничої діяльності кондитерської компанії «ASA Sweets». Використовуючи спеціальну технологію шокерної заморозки, що дозволяє заморозити виріб на довгий термін, впродовж якого при розморозці продукція абсолютно не втрачає якості, дозволяє компанії«ASA Sweets» виробляти продукцію не використовуючи емульгаторів та стабілізаторів для її збереження.

 

        Щиро вдячні адміністрації кондитерської компанії «ASA Sweets» і особисто Смеричка Світлані Миколаївні за прийом, компетентні і ґрунтовні відповіді на запитання студентів, а також співпрацю з Ужгородським торговельно-економічним інститутом ДТЕУ!

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8