Корисні посилання

 

gov hotl ua

 

Гостева лекція Стадника Ігоря Ярославовича,доктора технічних наук, професор,заслуженого винахідника України

9 вересня  2023 року на кафедрі технології і організації ресторанного господарства за ініціативи завідувача кафедри, гаранта освітньої програми, доценту Ганни Сабадош  відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня  «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Ресторанні технології» Стадника Ігора Ярославовича,доктора технічних наук, професора,заслуженого винахідника України. Сучасні тенденції та умови у  сфері освіти вимагають застосування активних методів навчання, які сприяють розвитку професійного потенціалу здобувачів і підвищують результативність освоєння навчального матеріалу. Запрошення експертів для читання здобувачам гостьових лекцій є необхідним елементом навчального процесу, який надає можливість фахівцям галузі ділитися своїми знаннями та досвідом з здобувачами , які обрали спеціальність «Харчові технології» Стадник Ігор Ярославович презентував новаторські підходи та актуальні напрями виробництва хліба, зазначивши, що крафтове виробництво стає все популярнішим і важливим сегментом харчової промисловості, оскільки споживачі все більше цінують якість, смак і природність продуктів харчування. Професор Стадник І.Я. проводить випробування реологічного приладу по визначенню готовності замішаного тіста та є співавтором проєкту «Міні-пекарня на колесах». Лекція відзначалася і практичним аспектом, коли здобувачі обговорювали питання, пов'язані з виробництвом, та отримували професійні відповіді і корисні рекомендації. Здобувачі вищої освіти та колектив кафедри технології і організації ресторанного господарства щиро вдячні Ігорю Ярославовичу Стаднику  за щиру та професійну зустріч!

 

1

 

2