Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Україна
м. Ужгород, Православна набережна, 21-А
вул. Коритнянська, 4
Телефон: (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
9 вересня 2023 року на кафедрі технології і організації ресторанного господарства за ініціативи завідувача кафедри, гаранта освітньої програми, доценту Ганни Сабадош відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Ресторанні технології» Стадника Ігора Ярославовича,доктора технічних наук, професора,заслуженого винахідника України. Сучасні тенденції та умови у сфері освіти вимагають застосування активних методів навчання, які сприяють розвитку професійного потенціалу здобувачів і підвищують результативність освоєння навчального матеріалу. Запрошення експертів для читання здобувачам гостьових лекцій є необхідним елементом навчального процесу, який надає можливість фахівцям галузі ділитися своїми знаннями та досвідом з здобувачами , які обрали спеціальність «Харчові технології» Стадник Ігор Ярославович презентував новаторські підходи та актуальні напрями виробництва хліба, зазначивши, що крафтове виробництво стає все популярнішим і важливим сегментом харчової промисловості, оскільки споживачі все більше цінують якість, смак і природність продуктів харчування. Професор Стадник І.Я. проводить випробування реологічного приладу по визначенню готовності замішаного тіста та є співавтором проєкту «Міні-пекарня на колесах». Лекція відзначалася і практичним аспектом, коли здобувачі обговорювали питання, пов'язані з виробництвом, та отримували професійні відповіді і корисні рекомендації. Здобувачі вищої освіти та колектив кафедри технології і організації ресторанного господарства щиро вдячні Ігорю Ярославовичу Стаднику за щиру та професійну зустріч!