Навчальна екскурсія студентів 1 курсу спеціальності «Харчові технології» у підприємство ТМ «СТЕЙК»

27 лютого 2024 року відбулась навчальна екскурсія студентів 1-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології »бакалаврського рівня вищої освіти які на даний час вивчають дисципліну «Технології харчових виробництв» (викладач доцент Сабадош Ганна Олександрівна) у провідне крафтове підприємство міста Ужгород з переробки м’яса та виготовлення м’ясних виробів – ТМ «СТЕЙК». 

Екскурсію провели фахівець підприємства: технолог виробничого підрозділу – Владислав Огурчак. 

Мета навчальної екскурсії – ознайомлення з особливостями організації роботи м’ясопереробного підприємства, технологічним процесом переробки м’ясної сировини, виготовленням напівфабрикатів та готової кулінарної продукції.

Студенти отримали загальне уявлення про переробку різних видів м’ясної сировини, технологічний процес виготовлення м’ясної продукції – від приймання м’ясної сировини до реалізації готових виробів, з сучасним обладнанням, умовами та специфікою роботи.

Висловлюємо щиру вдячність працівникам підприємства за набутий професійний досвід!

 

1

 

2

 

3

 

4