Україна
м. Ужгород, Православна Набережна 21-А
Телефон (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Україна
м. Ужгород, Православна Набережна 21-А
Телефон (0312) 65-82-45
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Ужгородського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету був створений шляхом удосконалення організаційної структури інституту в 2015 році.
Очолює факультет к.ф.-м.н., доцент Морохович Василь Степанович.
181 «Харчові технології» (спеціалізація «Ресторанні технології»):
- «бакалавр» (денна форма навчання – 3 роки 10 місяців; денна з нормативним терміном навчання (на 2 курс) – 2 роки 10 місяців; заочна форма навчання – 4,5 роки; заочна зі скороченим терміном навчання – 2,5 роки);
- «магістр» (на базі освітнього ступеня «бакалавр» і/або ОКР «спеціаліст»: денна і заочна форми навчання – 1 рік 5 місяців).
073 «Менеджмент» (спеціалізації: 05 – Готельний і ресторанний менеджмент; 06 – Туристичний менеджмент):
- «бакалавр» (денна форма навчання – 3 роки 10 місяців; денна з нормативним терміном навчання (на 2 курс) – 2 роки 10 місяців; заочна форма навчання – 4,5 роки; заочна зі скороченим терміном навчання – 2,5 роки);
- «спеціаліст» (на базі освітнього ступеня «бакалавр»: денна і заочна форми навчання – 10 місяців).
Діяльність фахівця з ресторанної справи, готельного та туристичного бізнесу полягає в:
- організації діяльності щодо надання основних видів послуг у сфері готельно-ресторанного бізнесу;
- організації виробництва і обслуговування у закладах ресторанного господарства;
- організація процесу виробництва і надання готельних послуг;
- забезпеченні належного рівня якості продукції та послуг у закладах готельно-ресторанного бізнесу;
- вивченні маркетингової діяльності та комплексу маркетингових заходів впливу на ринок і конкурентну позицію підприємства у сфері готельно-ресторанного бізнесу;
- плануванні та проектуванні закладів готельного та ресторанного бізнесу;
- опануванні чинної законодавчо-нормативної бази з питань функціонування підприємств, що надають готельні та ресторанні послуги;
- забезпеченні охорони праці та техніки безпеки;
- володінні практичними навичками роботи з комп’ютерною технікою та у сфері інформаційних технологій;
- досконалому володінні сучасною діловою українською та іноземними мовами професійного спрямування.
Підготовка фахівців з ресторанної справи, готельного та туристичного бізнесу спрямована для роботи в ресторанах, готелях, туристичних і санаторно-курортних комплексах, з організації відпочинку, конференц-сервісу та спеціального обслуговування тощо.